Oud-leerlingenpagina

 

Oud-leerlingentrefdag: 8 februari

Beste (oud-)leerling! Beste (oud-)leerkracht!

Op donderdag 8 februari 2017 zal de zevende oud-leerlingennamiddag van Atheneum Ring een feit zijn. Met dit tekstje ben je erop uitgenodigd en de inschrijvingen gaan officieel van start!

Wat houdt die namiddag/(avond) exact in?

Tussen 13.45 uur en 15.25 uur zoeken we zoals elk jaar oud-leerlingen die over hun studies willen komen getuigen en/of speeddaten met onze laatstejaars. Er zijn twee sessies (een eerste sessie van 13.45 tot 14.35 uur en een tweede van 14.35 tot 15.25 uur). Waarschijnlijk valt 8 februari in je lesvrije week, dus hopelijk kunnen heel wat oud-leerlingen aan één of meer sessies deelnemen.

Mochten jullie tussendoor of voor en na de sessies willen blijven hangen, zijn jullie welkom in ons 'praatcafé' dat we dit jaar voor de vijfde keer organiseren. Leerkrachten, oud-leerkrachten en oud-leerlingen kunnen er bij een glaasje of een kopje herinneringen ophalen. Mocht je die namiddag vrij zijn, ben je dus welkom om op school binnen te springen! Voor 15.25 uur serveren we geen alcohol, erna wel :p.

Omdat we een echte oud-leerlingenwerking willen starten, is er dit jaar opnieuw warm eten bij! Als je van een 'pastabarbuffet' a volonté wil genieten, kan je dat in je inschrijving vermelden en 10 euro overschrijven naar BE48 7390 1240 8927, met vermelding van je naam. Dan ben je tussen 17.00 en 19.00 uur welkom in de refter van Atheneum De Ring. We starten met een aperitief aangeboden door de directie. Ook (oud-)leerkrachten en zesdejaars zijn natuurlijk uitgenodigd :-)!

Concreet inschrijven? Vul hieronder je gegevens in! Koen Dorleman heeft dit inschrijvingsformulier ontworpen :).

Tot dan!

Team 6

 

Beste oud-leerling
Beste sympathisant van GO! atheneum De Ring

Omdat De Ring het belangrijk vindt om in contact te staan met oud-leerlingen en al wie de school een warm hart toedraagt, vind je onderaan op deze webpagina een invulformulier om je adresgegevens en vooral je e-mailadres up-to-date te houden. Mocht je op de hoogte willen gebracht worden van de Italiaanse avond, de opendeurdag, Talentenjacht, RingRock en andere spetterende activiteiten, dan kan de school je makkelijk bereiken door je bijvoorbeeld een mailtje te sturen. Verandert je e-mailadres, kan je dat later wijzigen zodat onze gegevens correct blijven.


Met dit initiatief zetten we een eerste stap naar een volwaardige oud-leerlingenwerking van GO! Atheneum De Ring . Hopelijk zien we je snel op één of meerdere activiteiten terug. Van harte welkom!

De oud-leerlingenwerkgroep

 

Vul hieronder je gegevens in als je op de hoogte wenst te blijven